torstai 26. syyskuuta 2019

Suvaitsevaisuuden varjopuoli


Tanskalaisimaami Mohammad Fouad al-Barazin mukaan Tanskassa asuvien muslimien tulee tajuta, ettei saa sulautua tanskalaiseen yhteiskuntaan.

- Ei pidä seurata tanskalaisten tapoja ja perinteitä, jos ne ovat sharialakia vastaan, hän muistuttaa vuonna 2017 Ylen TV1:ssä esitetyssä dokumentissa. 

Dokumentti näyttää, miten suvaitsevaisuudestaan tunnetussa Tanskassa on epäonnistuttu  islamilaisista maista tulleiden maahanmuuttajien kotouttamisessa. Maassa oli tuolloin 150 moskeijaa, joiden koraanikouluissa opetetaan jyrkkää islamilaista sharialakia. Myös shariatuomioistuimet ovat moskeijoissa käytössä.

Dokumentissa muun muassa kerrotaan naisten alistetusta asemasta. Kun mies käyttäytyy vaimoaan kohtaan väkivaltaisesti, avioero ei tule kuuloonkaan. Miehelle sallitaan neljä vaimoa. Myös lasta voi kurittaa fyysisesti, jos hän kieltäytyy vaikkapa rukoilemasta.

Tanskaan al-Barazi tuli 23 vuotta sitten. Tuolloin Tanskassa oli 55 000 muslimia. 

- Nyt meitä on jo 300 000. Muslimiyhteisöjä on syntynyt ympäri Eurooppaa. Se tarkoittaa, että muslimeja on paljon. Hyvin paljon. Siitä saamme kiittää Jumalaa. Nyt on aika, jolloin ryhdymme valloittamaan länsimaita. Nyt se o alkanut, al-Barazi valottaa islamin lähetystehtävää.

Ulkolinja: Sharialakia Tanskassa. Esitetty TV1:ssä 9. ja 15. helmikuuta 2017.


Imaami Mohammad Fouad al-Barazi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti